Meest moderne studiocomplex van Nederland
In de MediArena bevinden zich de MediArena Studio’s. Naast een aantal kleinere, hoogwaardige studio’s, welke veelal “permanent”  in gebruik zijn door langlopende televisieproducties (o.a. Goede Tijden, Slechte Tijden), vindt men hier de MediArena Studio 1.

MediArena Amsterdam Foyer Studio 1

Studio 1

MediArena Studio 1 is een van Nederlands grootste en modernste studio’s en is bij uitstek geschikt voor grote en kleinere televisieproducties. Daarnaast is Studio 1 door zijn “Black Box” karakter en aanwezige faciliteiten ook uitstekend inzetbaar voor corporate evenementen, productpresentaties en bedrijfsfeesten.

MediArena Amsterdam Studio 1
MediArena Amsterdam Studio 1

De studio meet 50 x 50 meter en heeft een vrij vloeroppervlak van 1600 M2. Deze 1600 M2 (40 x 40 meter) is rondom voorzien van zwarte gordijnen (9 meter hoog) . Tevens is de studio standaard uitgerust met een op afstand beweegbare trussen plafond (100 stuks). Spanningsaansluitingen en ICT voorzieningen zijn ruim aanwezig. Aanvullende rigging voorzieningen, tribunes, heftrucks, hoogwerkers en  audiovisuele faciliteiten zijn veelal aanwezig op de locatie en op maat bij te bestellen. De MediArena heeft een “eigen” crew bestaande uit o.a. locatiebeheerders, riggers, operationeel assistenten, stagemanagers en stagehands.

MediArena Amsterdam VIP Kleedkamer 1
MediArena Amsterdam Visagie Studio 1

Rondom de studio bevinden zich op de begane grond o.a. een crew room, een kleine visagie/kleedkamer, een productiekantoor en diverse opslagruimtes. Op de 1e etage (o.a. bereikbaar via een trap in studio) bevinden een grote visagie, een vergaderzaal, een productie kantoor, 20 kleedkamers, 2 VIP kleedkamers en een VIP room (met uitzicht op studio). De studio is voor publiek toegankelijk via de hoofdingang van het gebouw, waarbij men opgevangen kan worden in het atrium en de foyer. Hier bevinden zich ook de toiletten en de garderobe. “Backstage” is de studio toegankelijk via 2 grote overheaddeuren.

Nieuwsgierig?

Meer weten over de mogelijkheden van Mediarena Amsterdam?
Neem dan contact met ons op voor een (vrijblijvende) afspraak en/of offerte.